Internet Telefonie

In samenwerking met Voipro Nederland levert Comcare betrouwbare zakelijke internet telefonie voor het bedrijfsleven.

 

Comcare is distribution partner van Voipro Nederland

Voi+ en uw onderneming

 

De virtuele telefooncentrale. Compleet. Betrouwbaar. Makkelijk. Flexibel.

Alle voordelen van een professionele VoIP telefooncentrale, maar dan zonder problemen met dure apparatuur,
aansluiting op het telefoonnet, training voor beheer en beveiliging.

 

Voipro geeft u de vrijheid om overal en altijd te kunnen werken. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u kunt bellen en gebeld worden op uw vaste nummer, zelfs via uw mobiele telefoon. U bent niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Dat is pas vrijheid!

Voi+ is een dienst waarmee uw organisatie, van 2 tot 2000 werkplekken, eenvoudig en zonder grote investeringen de beschikking krijgt over de voordelen van een volwaardige professionele telefooncentrale.

 

Met Voi+ Mobile heeft u alle telefooncentralefunctionaliteit op uw mobiel en belt u, als u dat wilt, met uw vaste nummer uit. Uw mobiele telefoon vervangt hiermee het toestel. Dat is de flexibiliteit van mobiel met de zekerheid van vast.


De inrichting van het systeem en het dagelijkse beheer heeft u volledig in eigen hand. Hiervoor is geen specialistische kennis nodig. Veiligheid en continuiteit zijn gewaarborgd.

Uw huidige telefoonnummers kunnen eenvoudig geporteerd worden en ook u kunt direct zo'n 50% besparen op uw gesprekskosten.

Elke onderneming is anders en dus heeft elke onderneming andere behoeftes op gebied van telecommunicatie en informatie. Omdat de voi+diensten gebaseerd zijn op software, krijgt u precies datgene wat uw onderneming op dit moment nodig heeft.

Als uw onderneming ineens een groeispurt doormaakt of als besloten wordt tot een wijziging in de strategie, dan is het geen enkel probleem uw voi+ configuratie aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Zonodig ontwikkelen wij geheel nieuwe diensten en toepassingen voor uw onderneming. Wij staan open voor iedere suggestie op dit gebied.

Bellen naar vaste en mobiele nummers, zowel nationaal als internationaal is via Voi+ aanzienlijk minder kostbaar dan bellen via de conventionele manier. U betaalt eenmalig een bedrag voor het overzetten van uw bestaande aansluiting naar Voi+. U behoudt u uw huidige nummer(s). Maandelijks krijgt u een factuur voor waarin de abonnementskosten en de verkeerskosten (tikken) zijn verwerkt.

Hoeveel u exact bespaart verschilt van bedrijf tot bedrijf. Maar dat u bespaart is zeker omdat u profiteert van de kortingen die wij hebben bedongen van de telecombedrijven in binnen en buitenland.