Diensten

Veiligheid

Bang voor diefstal of verlies van uw belangrijke of bedrijfskritische informatie?

Stel uw waardevolle gegevens iedere dag veilig door een kopie op te slaan in de datakluis van ComCare Online Backup

Eenvoudig, veilig en betaalbaar
Zegt u eens eerlijk: maakt u (regelmatig) backups? En als u die al maakt, neemt u de backups dan mee naar huis of laat u ze liggen naast de computer?
De meeste mensen maken van tijd tot tijd wel eens een backup, helaas te weinig en niet regelmatig genoeg.

Door gebruik te maken van Comcare BackUp zijn uw boekhouding, patiënten dossiers, afspraken, gerechtelijke stukken, offertes, calculaties, e-mail, facturen, contracten, tekeningen, correspondentie e.d. automatisch veilig opgeslagen in ons datacentrum in Amsterdam. Klaar voor gebruik.

Eenvoudig in gebruik
Comcare BackUp is gebaseerd op de nieuwste Microsoft (.net) technologie. Door de eenvoudige- en overzichtelijke schermen is iedereen in staat dit programma te gebruiken. Als u wilt dat er automatisch backups gemaakt worden, geeft u aan welke bestanden u als backup wilt opslaan. Verder dient u de frequentie[dagelijks, wekelijks of maandelijks] en het tijdstip waarop de backup wordt uitgevoerd op te geven. Natuurlijk kunt u dit alles ook geheel handmatig doen.

Veiligheid
Uw gegevens worden ingepakt en versleuteld met een beveiligingssleutel [AES encryptie]. Dit gebeurt vóórdat zij uw computer verlaten. Daarna worden uw gegevens, met behulp van een met bankbeveiliging afgeschermde verbinding[128 bit SSL encryptie], naar ons datacentrum in Amsterdam verplaatst.

Uw gegevens zijn veilig en niemand behalve u, kan uw gegevens lezen.

Herstellen
Het herstellen van uw gegevens, na een calamiteit, kan met één druk op de knop. Daarnaast kunt u via internet op elk gewenst moment en op iedere plek in de wereld beschikken over uw gegevens. Ook kunnen wij u uw gegevens[versleuteld] leveren op Cd-rom, harde schijf of zelfs een complete p.c..

Unieke eigenschap
Uw gegevens worden versleuteld om de veiligheid ervan te garanderen. Dit betekent dat niemand, ook wij niet, deze gegevens kan inzien.

Reserveer nu voor € 20,00 per maand ruimte in de
ComCare Online Datakluis*.